Banner for erhverv
Reklameplads

Reklameplads

Bilerne fra ByensBil er meget synlige i de lokale samfund, da de er placeret lokalt og bruges af lokale. De kommer ud på mange forskellige ruter i løbet af måneden og kan skabe opmærksomhed mere end bare i en enkelt by, hvilket giver en stor og anderledes eksponering. Vælger du at købe reklameplads på en af vores biler, følger der et virksomheds medlemskab med i prisen. Priserne for en reklameplads på en af vores rullende reklamesøjler, starter ved 2500 kr. .

Virksomhedsmedlemskab

Hos ByensBil.dk kan vi tilbyde dig et virksomheds medlemskab, der kan give dig og op til 5 medarbejdere mulighed for at bruge ByensBil'er, både privat og arbejdsmæssigt. Kontakt os for at høre mere om denne løsning.

Et virksomhedsmedlemskab kan være med til at sikre, at I altid har en transport mulighed, selv om jeres egne biler er ude at køre. Dette kan potentielt være med til, at reducere antallet af personbiler i Danmark, da ByensBil biler bliver brugt af mange personer, på alle tider af døgnet. Dette kan styrke din virksomheds grønne profil.

Mobil med screendump af Byens Bil booking system

Instagram banner