Delebiler og booking header. Byensbil

Medlemsbooking

Er du medlem af ByensBil.dk, kan du her vælge hvilken kommune du ønsker at booke din bil i.
Herfra bliver du ført videre til de byer, hvor du kan finde og booke ByensBiler

Ikke medlem - hva så?

Er du endnu ikke medlem af ByensBil.dk kan du hurtigt blive det. Vi tilbyder forskellige medlemskaber både privat, til hele husstanden og virksomheder. Som medlem kan du selv gå ind og booke de biler du har behov for, i stedet for at sende ansøgninger ind hver gang som skal behandles. Det kan nemt svare sig at oprette et medlemskab fra kun 300 kr. om året. 

Bliv medlem af byensbil - klik her

Vælg område:

Fyn

Byens biler ved Holstebro kommune

Kolding kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune

Logo for syddjurs kommune

Vejle kommune logo

Sådan får du nøglerne til din ByensBil

Hver bil har en nøgleboks på stamstedet. Når du har booket din bil, får du efterfølgende en mail hvor du finder koden til din nøgleboks. Herfra skal du bare tage hen til stamstedet, finde nøgleboksen tæt på bilen og indtaste koden. Når du aflevere bilen, ligger du nøglerne i nøgleboksen igen, så de er klar til næste booker. 

Se i videoen her, hvor nemt det er med nøgleboksen.

Hvordan kører jeg en EL-bil?

Er du usikker eller i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til en El-bil, så se med i videoen her, hvor vi går igennem hele bilen sammen med dig. 
Husk altid at fjerne laderen inden du kører, og at sætte den i når du er færdig med at bruge bilen, så den er fuld ladet op til næste booker.

I handskerummet finder du kort til lader. Skal du bruge en Clever lader skal du bruge chippen i nøglerne. 
Kan du ikke få lade kablet ud af bilen, så prøv at låse bilen op endnu engang. 

Find Clever lader til el-bilen

Når du skal på længere ture, kan du få brug for en lader, til at lade bilen op undervejs. Er du ikke bekendt med hvordan det foregår kan du se videoen her som forklare alle steps. 

Med Clever appen kan du nemt få en oversigt over alle Clever-ladere i Danmark og se, hvilke der står fri til benyttelse. 
Download Clever til google-play eller App-Store

Husk god ladeettikette: Lad kun det du har brug for, så andre kan komme til. Flyt din bil når du er færdig med at lade. Lad kun til 80% når du anvender hurtigladeren. 

Find E-on lader til elbilen

Skal du anvende en E-on lader til din elbil kan du finde ledige ladestande gennem deres app eller på deres website.

Appen kan downloades til Google-Play eller App-Store

Husk god ladeettikette: Lad kun det du har brug for, så andre kan komme til. Flyt din bil når du er færdig med at lade. Lad kun til 80% når du anvender hurtigladeren.