Lokaleudlejning i Ringkøbing. nem booking.

LOKALE UDLEJNING TIL DIT BEHOV

Brug for et kontor, møde eller fest lokale?
Brug for lokalet en dag, en uge eller?? Næsten alt er muligt.

Mangler du nogle gode fleksible lokaler til dine kontorbehov, møder, arrangementer og events i Ringkøbing?
Hos ByensBil's lokale bookning gør vi det nemt og problemfrit at leje lokaler til enhver begivenhed, kun få meter fra Ringkøbing Fjord i rolige omgivelser. 

Vi vil gerne skabe de rette rammer for dine begivenheder, og vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. Med vores brugervenlige bookingkalender kan du nemt tjekke tilgængelighed, foretage reservationer og administrere dine bookinger, alt sammen på ét sted. Når du har booket din tid igennem vores bookingsystem, og modtaget godkendelse kan du afhente nøglen i nøgleboks på lokationen og gå i gang.


Lokale billede, fliser, vellingvej, ringkøbingRummeligt stort lokale med god plads

Indgangsdør med stort vinduesparti lige ud til Vellingvej og kun få minutters gang til Ringkøbing fjord. 
Lokalet kan anvendes til events eller fester til 30 mennesker og kan ligge plads til mange forskellige typer arrangementer. Gulvet er belagt med fliser, så det er nemt at holde rent og væggene er hvide og klar til dit pynt. 

 

Kontorlokaler med plads

Flotte store kontorlokaler med skriveborde og kontorstole samt reol opbevaring. Pæne lyse rammer til dit arbejde og kun få minutters gang væk fra Ringkøbing fjord, til en velfortjent tænkepause. Kontorlokalerne har fladskærm som kan kobles til din computer via tilhørende HDMI kabel. 

Kontorlokale, vellingvej, ringkøbing, med skrivebord
Mødelokale med flisegulv, tv med Bluetooth forbindelse, skrivebord, bord.

 

Møde/kontorlokale med faciliteter

Lækkert lyst mødelokale med bord og stole til 6 personer (plads til flere).
Lokalet indeholder desuden skrivebord med kontorstol samt fladskærm med Bluetooth forbindelse.
Perfekt mødelokale til korte og lange møder. Kun få minutters gang til Ringkøbing fjord hvor I kan slutte mødet af med en frisk gåtur. 

 

Faciliteter

Ved lokalerne findes der en fælles baggang der fører til mødelokale + kontorplads samt et funktionelt tekøkken med opvasker og mikroovn. Ved siden af køkkenet findes et lille toilet med håndvask.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til lokalerne eller gerne vil se dem inden booking, er du velkommen til at ringe eller skrive til Karen Andersen på mail: Karen@byensbil.dk eller tlf: (+45) 4283 6940